Odenton, MD

Seven Oaks

WONINGEN: 278

Terug naar overzicht

Het Seven Oaks complex is aangekocht in 2015 op basis van een value-add business plan. Gelegen nabij de ingang van Ft Meade, een legerbasis waar o.a. de National Security Agency is gesitueerd, bestaat er een grote vraag naar goede kwaliteit huurwoningen vanuit een groep huurders met een bovengemiddeld inkomen. Om er voor te zorgen dat de woning en faciliteiten voldeden aan deze vraag heeft er gedurende de eerste periode van de belegging een substantiƫle renovatie en herinrichting van het clubhuis en de algemene voorzieningen plaatsgevonden, alsmede een renovatie van de woningen ten tijde van leegstand.

Eind 2020, na het succesvol afronden van het initiƫle businessplan, is het complex geherfinancierd waarbij een aanzienlijk deel van het eigen vermogen is uitgekeerd aan de beleggers terwijl aan de tweede fase van het businessplan invulling kan worden gegeven.

Met de tweede fase van het businessplan nagenoeg afgerond is ervoor gekozen om te profiteren van de aantrekkelijke (kapitaal)marktomstandigheden en is het Seven Oaks complex in 2022 succesvol verkocht.

 

GO BACK