Wie
We Zijn

StoneBridge Investments is een uniek gepositioneerd onafhankelijke vastgoedbelegger, exclusief gericht op beleggingen in de Amerikaanse woningmarkt. Wij zijn een ervaren en hands-on ondernemende investeerder, direct betrokken bij alle aspecten van onze projecten; van selectie tot en met de verkoop. Binnen StoneBridge delen we de passie voor vastgoed en het streven om aantrekkelijke woongelegenheid te realiseren voor onze huurders.

Wij richten ons op het vinden van unieke beleggingsobjecten, waarbij wij ernaar streven om ieder complex beter achter te laten dan ten tijde van aankoop en waarin de mogelijkheid bestaat om aantrekkelijke waarde te creëren voor onze beleggers. Deze strategie heeft ertoe geleid dat wij een lang en succesvol trackrecord hebben weten op te bouwen met bovengemiddelde rendementen.

Gevestigd in Washington, DC, Orlando, FL. en Amsterdam, zijn we actief binnen de verschillende grote markten binnen de Mid-Atlantic en Southeast regio van de VS. We zijn expert in het structureren van internationale beleggingen, waarmee wij de brug vormen voor onze relaties om direct te kunnen beleggen in Amerikaans vastgoed en daarmee de gewenste diversificatie te realiseren in hun beleggingsportfolio. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

 

 

Samen met haar directieleden is StoneBridge eigendom van Timeless Investments, de family office en investeringsmaatschappij van de familie van Veggel. Overtuigd van de lange termijn potentie en fundamentele kracht van de Amerikaanse huurwoningmarkt is van Veggel ruim dertig jaar geleden begonnen met ondernemen in de VS. Deze visie heeft ertoe geleid dat Timeless vandaag de dag een toonaangevende vastgoedondernemer is binnen de Amerikaanse markt voor huurwoningen. Naast StoneBridge is Timeless actief met zusterbedrijven ZOM Living en ZRS Management en houdt het aanzienlijke directe investeringen in Amerikaans onroerend goed.

 

Wat
We Doen

Acquisitie

Een aantrekkelijke mogelijkheid vinden, tegen de juiste prijs, ligt aan de basis van onze successen. StoneBridge beschikt als geen ander over de noodzakelijke kennis en ervaring voor het herkennen, selecteren en aankopen van goede beleggingsmogelijkheden in de VS.

Asset Management

Wij zijn ervan overtuigd dat directe betrokkenheid bij implementatie van het voorgenomen businessplan cruciaal is in het optimaliseren van waarde creatie. Onze ervaren asset managers werken nauw samen met acquisiteurs, property managers en financiers, om zodoende onze fondsen optimaal te laten presteren.

Renovaties

Wij zijn een expert in het aanbrengen van renovaties, zowel in de verschillende type woningen in onze complexen, alsmede het verbeteren van de algemene voorzieningen en de publieke ruimtes die onze complexen bieden. In de loop der jaren hebben we duizenden woningen gerenoveerd en tientallen miljoenen aan werkzaamheden verricht binnen onze complexen.

Fondsbeheer

StoneBridge heeft ruim 20 jaar ervaring in het structureren van beleggingsfondsen. Hierbij is ruim US$1,5 miljard eigen vermogen voor onze beleggers geïnvesteerd in woningvastgoed. Ook voor de komende jaren zullen we nieuwe beleggingsfondsen structureren die resulteren in de gewenste spreiding in locatie, valuta en asset class. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.