Ontmoet
Ons Team

Email LinkedIn

Kees Bruggen,

Partner & Managing Director

Kees is sinds 1993 woonachtig in Washington, D.C.

Medio jaren ‘90 herkende Kees de eerste kenmerken van een beginnende ‘urbanisatie’ van Washington gelijkend aan Europese ontwikkelingen, waarna hij zijn eerste appartementencomplexen is gaan aankopen in de stad. Gedurende 20 jaar heeft hij uitvoerige ervaring opgedaan in Investment Management op het gebied van Amerikaans residentieel vastgoed en is hij betrokken geweest bij de aankoop van meer dan $1,6 miljard vastgoed.

Als Managing Director van StoneBridge Investments is Kees verantwoordelijk voor alle aspecten van het selectie- en acquisitieproces tot aan het marketen en de uiteindelijke desinvestering. Voorheen was Kees onder meer werkzaam als Chief Operating Officer bij The IBUS Company.

Kees heeft economie gestudeerd aan de Hoge School Amsterdam en heeft zijn Masters of Science in Real
Estate behaald aan de Johns Hopkins University.

Kees was voorheen lid van de Executive Committee van de Association of Foreign Investors in Real Estate (AFIRE).

Email LinkedIn

Will Bateman,

Partner & Director, Acquisitions and Asset Management

Will is een geboren ‘Washingtonian’ en sinds 2009 actief binnen vastgoed investeringen. Will zijn aandachtsgebieden behelzen de aankoop, structurering en financiering van woningportefeuilles. Will is betrokken geweest bij de aankoop van ruim $1 miljard (residentieel) vastgoed.

Daarnaast is Will als Asset Manager verantwoordelijk voor de  implementatie van voorgenomen businessplannen in de bestaande portfolio.

Will studeerde bedrijfskunde aan Clemson University en heeft zijn Masters in Real Estate Development behaald aan de vooraanstaande Georgetown University.

Email LinkedIn

Frank Wolt,

Partner & Director, Investor Relations and Fund Management

Frank is sinds 2003 actief in het Amerikaans vastgoed en is vanuit het Amsterdamse kantoor van StoneBridge verantwoordelijk voor structureren en kapitaliseren van de beleggingsfondsen. Daarnaast is Frank verantwoordelijk voor het fund management en eerste contact voor investeerders.

Voordat Frank in 2011 bij StoneBridge begon, heeft hij bijna vier jaar in de V.S. gewerkt, initieel als vastgoed financier, maar vanaf 2009 verantwoordelijk voor de investor relations en het fund management van een in Washington, D.C. gevestigde vastgoed ontwikkelaar en investeerder.

Frank heeft zijn Masters rechten behaald aan de Universiteit Leiden met als specialisatie Bank en Effectenrecht.

Email LinkedIn

Danielle Keute,

Director of Operations

Met ruim 15 jaar ervaring binnen commercieel en residentieel vastgoed is Danielle sinds 2018 werkzaam bij StoneBridge en verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken binnen de appartementencomplexen. Danielle overziet de implementatie van voorgenomen operationele businessplannen, budget controle en de investeringen in de complexen.

Daarnaast is Danielle actief betrokken bij de aankoop- en due diligence trajecten.  

Danielle heeft uitvoerige ervaring in het operationeel beheer van vastgoedcomplexen. Voordat Danielle werkzaam werd bij StoneBridge was Danielle onder andere V.P. Operations voor de Amerikaanse vastgoed investeerder PRP Real Estate Investments en Operations Director Mid-Atlantic bij Cushman & Wakefield.

Danielle heeft haar Bachelors in Communications and Electronic Media behaald aan de George Washington University in Washington, DC.

Email LinkedIn

Jay Smith,

Director, Investments

Jay is sinds 2016 werkzaam bij StoneBridge, waar hij onder andere de financiële analyses en haalbaarheid studies opstelt. Daarnaast is Jay actief betrokken bij het asset management van de bestaande portfolio.

Voorafgaand aan StoneBridge was Jay management trainee bij Ford Motor Credit, waar hij commerciële financieringen en hypotheken structureerde.

Jay heeft zijn BS in Finance behaald aan Clemson University en zijn Masters in Real Estate Finance aan Georgetown University.

Email LinkedIn

Kelsey Broadhead,

Associate Director, Asset Management

Kelsey werkt binnen ons Asset Management team en haar aandacht ligt initieel bij het opstellen van de financiële analyses, budgettering en het rapporteren over de bestaande StoneBridge portfolio.

Voordat Kelsey bij StoneBridge begon heeft ze vijf jaar gewerkt binnen JLL's Public Institutions Group, waarbij ze betrokken was bij het overzien van de huisvestingsportfolio van de US Air Force.

Kelsey heeft zowel haar BS in Finance als haar Masters in Real Estate behaald aan de University of Florida.

LinkedIn

Tim Van Veggel,

Managing Partner — Timeless Investments

Tim is Managing Partner, grootaandeelhouder van StoneBridge en gevestigd in Nederland.

Nadat Tim werkzaam is geweest binnen corporate finance bij Morgan Stanley Investment Banking, heeft Tim zich verder verdiept in financial auditing als Senior Auditor, werkzaam in Deloitte’s Core Audit team.

Aan de Universiteit Rotterdam heeft Tim zijn Bachelors titel Bedrijfskunde behaald met een Master in Finance en Investments. Zijn Postdoctoraal Accountancy heeft Tim behaald aan de VU Amsterdam.

LinkedIn

Rex Neijtzell de Wilde,

Managing Director — Timeless Investments

Rex is Managing Director en CFO van Timeless Investments, de grootaandeelhouder van StoneBridge. Rex is gevestigd in het Nederlandse kantoor van StoneBridge waar hij statutair bestuurder en CFO is van StoneBridge. 

Voorafgaand aan Timeless is Rex werkzaam geweest bij Deloitte waar hij ruim tien jaar ervaring heeft opgedaan als extern accountant van zowel Nederlandse als buitenlandse (vastgoed) bedrijven.

Rex heeft aan de Erasmus Universiteit Rotterdam zowel zijn Masters economie als rechten behaald waarna hij vervolgens zijn Postdoctoraal accountancy succesvol heeft afgerond als R.A.