• ZOM Development

    Investeren in de ontwikkeling van nieuwe huurwoningencomplexen.

    ZOM Development

07

Amerikaans vastgoedfonds -StoneBridge Residential Fund XI, LP - ‘Brightwood Portfolio’ succesvol geplaatst door StoneBridge Investments BV

 

 

Amsterdam, 7 augustus 2015

 

 

StoneBridge Investments, specialist in het initiëren en beheren van Amerikaanse vastgoedfondsen, heeft het Amerikaanse vastgoedfonds StoneBridge Residential Fund XI, LP succesvol geplaatst en verwacht hiermee een jaarlijks beleggersrendement van ca. 13% voor haar investeerders te realiseren.

The Rockford, one of two Brightwood buildings acquired by StoneBridge Investments.

De Brightwood Portfolio bestaat uit twee huurappartementencomplexen, gelegen in Washington, D.C., in de deelmarkt Brightwood. De strategie van het fonds speelt in op de sterke vraag naar betaalbare huurwoningen. De complexen zijn tegen een aantrekkelijke prijs aangekocht. De huidige huurprijs in de complexen liggen enkele tientallen procenten onder de markthuurprijs voor vergelijkbare woningen in de deelmarkt waardoor de mogelijkheid bestaat om waarde te creëren door huurverhogingen, wat tot een aantrekkelijk gemiddeld direct beleggersrendement leidt.

 

De Brightwood Portfolio bestaat uit 82 ‘Class B’ huurappartementen. De deelmarkt Brightwood ligt in het aantrekkelijke noordwestelijke deel van Washington, slechts 3,5KM verwijderd van het Witte huis en nabij grote werkgelegenheidscentra. De complexen zijn recentelijk gerenoveerd.

 

Voor de aankoop heeft het fonds een gunstige lening aangetrokken voor 65% van de aankoopprijs. StoneBridge heeft het $4,6 miljoen benodigde eigen vermogen bij haar investeerders in Nederland geplaatst, waarbij StoneBridge zelf ook altijd mee investeert in haar beleggingsfondsen.

 

Amerikaans vastgoed

Het fonds StoneBridge Residential Fund XI, LP is een initiatief van StoneBridge Investments BV (StoneBridge). StoneBridge vormt samen met haar zusterorganisaties, SB REIM, ZOM Development (ZOM) en ZRS Management (ZRS), een geïntegreerd platform dat zich exclusief bezighoudt met de ontwikkeling, acquisitie, asset management en het technisch- en commercieel beheer van verhuurappartementen in de Verenigde Staten. SB REIM is gevestigd in Washington, D.C. Dit geïntegreerde platform binnen de Amerikaanse huurappartementensector biedt StoneBridge de unieke positie om vanuit Nederland investeringsmogelijkheden aan te bieden op basis van lokale kennis, ervaring en aanwezigheid. Dit resulteert in een hoog percentage succesvolle investeringen voor onze investeerders en een attractieve risico/rendement verhouding. Dit geldt zowel voor investeringen in bestaande huurappartementen als voor het ontwikkelen van nieuwe complexen. De afgegeven prognoses zijn mede gebaseerd op de ervaringen met eerdere StoneBridge Residential Funds.

 

Om op de hoogte te blijven van nieuwe investeringsmogelijkheden die StoneBridge biedt klik hier.

 

 

Voor nadere informatie

Frank S. Wolt

T (020) 723 43 21, f.wolt@stonebridgeinvestments.nl, www.stonebridgeinvestments.com

Actions: E-mail | Permalink |
Blijf op de hoogte!
  • van ontwikkelingen op de Amerikaanse vastgoed markt.

  • *

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

 
 
   
› verzenden