• ZOM Development

    Investeren in de ontwikkeling van nieuwe huurwoningencomplexen.

    ZOM Development

15

StoneBridge Washington Residential Fund VI, LP

DEN HAAG - StoneBridge Investments, specialist in het initiëren en beheren van Amerikaanse vastgoedfondsen, realiseert met de verkoop van het Amerikaans vastgoedfonds StoneBridge Washington Residential Fund IV, LP een jaarlijks beleggersrendement van 17% voor haar investeerders. 

Recent is voor $10,1 miljoen het appartementencomplex ‘Brooklawn Apartments’ verkocht door StoneBridge. Het fonds kwam in 2011 tot stand in samenwerking met Adviesgroep Reyersen van Buuren te Amstelveen.

Brooklawn Apartments, gelegen in de voor investeerders ‘veilige haven’ Washington, D.C. regio, werd voor $8.050.000 miljoen aangekocht en bestaat uit 86 appartementen, evenals een ontwikkelingsperceel. De strategie was om door efficiënter beheer en het verbeteren van de bezettingsgraad de waarde van het project te verhogen en het ontwikkelingsperceel te verkopen.

De sterk verbeterde investeringsmarkt voor appartementen in de USA en het succesvol implementeren van een professionele beheerorganisatie, hebben geresulteerd in een hogere bezettingsgraad en lagere operationele kosten. StoneBridge heeft haar investeerders daarom geadviseerd het gehele project te verkopen. In september is gekozen voor verkoop voor $10,1 miljoen aan de O’Connell Development Group, Inc. Hierdoor is het mogelijk geworden om boven het geprognosticeerde jaarlijks totaal beleggersrendement uit te keren.

Door de verkoop wordt er een beleggersrendement gerealiseerd van 17% per jaar, gedurende een beleggingsperiode van 1,6 jaar. StoneBridge is zeer tevreden met het behaalde resultaat voor haar investeerders.

Actions: E-mail | Permalink |
Blijf op de hoogte!
  • van ontwikkelingen op de Amerikaanse vastgoed markt.

  • *

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

 
 
   
› verzenden