• Strikte due diligence en underwriting resulteert in beleggingsfondsen waarop wij vertrouwen. StoneBridge investeert daarom altijd samen met haar investeerders.

    StoneBridge

Investeringsmogelijkheden

Wij analyseren continu nieuwe investeringsmogelijkheden. Dit resulteert ieder jaar in een beperkt aantal nieuwe fondsen voor onze beleggers. Recent hebben wij ons zestiende value-add beleggingsfonds gestructureerd met de aankoop van het Avia East Cobb complex gelegen in Atlanta, Georgia. Wilt u geïnformeerd worden over nieuwe beleggingsmogelijkheden die worden gestructureerd? Stuur ons een email via info@stonebridgeinvestments.nl.  

Enkele voorbeelden van fondsen die wij recent hebben gestructureerd:

Avia East Cobb (juni 2018)

In Cobb County, Atlanta gelegen Class B- appartementencomplex, bestaande uit 200 woningen. Door middel van het implementeren van een uitgebreid value-add programma, waarbij het complex voorzien zal worden van een modernere uitstraling, door verbeteringen aan gebouwen, de uitgebreide algemene voorzieningen en aan de parkachtige omgeving zal een groot deel van de woningen worden voorzien van een uitgebreide renjovatie. Als gevolg van de voorgenomen verbeteringen zal het complex geherpositioneerd kunnen worden en kunnen inspelen op de groeiende vraag naar betaalbare en gemoderniseerde huurwoningen in de onderhavige deelmarkt.

 

Copper Springs Apartments (December 2017)

In Richmond, Virginia gelegen luxe class B appartementencomplex, bestaande uit 366 woningen. Het complex is ruim opgezet en beschikt over een groot aanbod van aantrekkelijke voorzieningen. Het complex biedt een bewezen mogelijkheid tot waarde creatie door het aanbrengen van selectieve verbeteringen aan woningen en algemene voorzieningen. Het complex heeft historisch een hoge bezetting en is aantrekkelijk gepositioneerd in de onderhavige deelmarkt. Met de aankoop van het Copper Srpings complex verwacht StoneBridge in te kunnen spelen op de solide economische positie die Richmond heeft als hoofdstad van Virginia.

 

Veridian at Sandy Springs Apartments (Augustus 2017)

In Sandy Springs, Atlanta gelegen Class B appartementencomplex, bestaande uit 272 woningen en ruim aanbod van algemene voorzieningen. Het complex is gestabiliseerd met een hoge bezetting. Het fonds richt zich met name op het optimaliseren van de inkomsten en de kostenbeheersing en kleine additionele investeringen zullen naar verwachting tot waarde creatie leiden ten tijde van verkoop.   

 

550 Abernathy (Januari 2017)

In Sandy Springs, Atlanta gelegen Class C appartementencomplex, bestaande uit 228 woningen. Door middel van het implementeren van een uitgebreid value-add programma, waarbij zowel de huizen als de gemeenschappelijke voorzieningen zullen worden gerenoveerd/gemoderniseerd, zal het complex inspelen op de groeiende vraag naar betaalbare aantrekkelijke huurwoningen in deze vermogende deelmarkt, met een groot aanbod van goed betaalde werkgelegenheid.

 

ZOM Development

Om onze relaties, naast beleggingen in bestaand vastgoed, ook de mogelijkheid te bieden te investeren in de ontwikkeling van nieuwe appartementencomplexen, structureren wij van tijd tot tijd investeringsfondsen voor onze zusterorganisatie ZOM. Recent is hiervoor het fonds Banner Hill Investors, LP, geïnitieerd waarmee geïnvesteerd wordt in de ontwikkeling van 349 appartementen in het Banner Hill complex, gelegen in Baltimore, MD. 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe fondsen die wij structureren? Mail info@stonebridgeinvestments.nl of bel: 020 723 4321. 

Blijf op de hoogte!
  • van ontwikkelingen op de Amerikaanse vastgoed markt.

  • *